Hakkımızda

2012 yılında kurulan okulumuz, dünya genelinde bir çok eğitim yaklaşımının karma olarak uygulandığı sevgi temelli ve yabancı dil ağırlıklı yeni bir  eğitim modelini okul öncesi programına entegre ederek 36-66 ay çocuklarımız için çok önemli olan bu gelişim çağını en verimli şekilde geçirmelerine katkı sağlamak amacıyla üstün bir gayretle hizmet vermektedir.

"Eğitim Çocukları Sevmekle Başlar" ilkemiz doğrultusunda çalışan tüm öğretmen ve personellerimiz sevgi odaklı yaklaşımla öğrencilerimizin zihinsel, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sunmaktadır. Eğitim programlarımızın temelinde sevgi ve sevgiyle eğitim yaklaşımı ön plana çıkmaktadır.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkili olan Corona Virüs salgını nedeniyle öğrencilerin eğitim-öğretim hayatı olumsuz etkilenmiştir. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan karar gereğince 13 Mart 2020 tarihinde eğitim-öğretime ara veren okulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve TÜBİTAK işbirliği ile ortaya konan tüm tedbir ve alınacak önlemleri yerine getirerek 01Haziran 2020 tarihinde tekrar eğitim-öğretime açılmıştır. Bu kapsamda tüm öğretmen ve personelimizin katılımıyla okulumuz için  Risk Analizi  çalışması yapılarak Acil Eylem Planı oluşturulmuştur. Acil Eylem Planı gereğince  öğrencilerimiz, personelimiz ve velilerimiz için alınacak tüm önlemler titizlikle ele alınmış ve en üst düzeyde uygulamaya konulmuştur. Öğrencilerimizin ve personelimizin sağlığının korunması kurumumuzun birincil önceliği olarak kabul edilmiş ve alınan tedbirler  Acil Eylem Planı nda belirtilen  01.06.2021 tarihine kadar hiç bir şekilde esnetilmeden devam ettirilecektir.