Fiziki Yapımız

650 m2 kapalı 200 m2 açık alana sahip olan okulumzda çağdaş eğitim anlayışına uygun geniş ve ferah sınıfların yanısıra, uyku odası, etkinlik odaları, parti odası, yemek salonu ve veli bekleme salonu bulunmaktadır.

Binamız:
2011 yılında deprem yönetmeliğine uygun olarak 1. sınıf malzemeden inşa edilen okulumuzda ısı ve ses yalıtımı yapılmıştır. Binanın tüm elektrik tesisatı yanmaz boru ve yanmaz kablo (halojen free) kullanılarak döşenmiş, her katın ve her birimin elektrik tesisatı bağımsız olarak dizayn edilmiştir. Sınıf ve birimlerin zeminleri kanserojen madde içermeyen alman menşeli parkeyle döşenmiştir. Tüm sınıf ve birimlere gaz ve yangın dedektörleri yerleştirilmiş, herhangi bir tehlike anında güvenlik tedbirlerini elektronik olarak devreye sokacak sistem kurulmuştur. Binamızda çift yangın merdiveni bulunmaktadır.

Sınıflarımız:
Sınıflarımız öğrencilerimizin rahat hareket edebilecekleri şekilde 25- 32 m2 arasında değişen büyüklüklerde, tehlikelerden arındırılmış mekanlar olarak dizayn edilmiştir. Gerek kullanılan yapım malzemeleri gerekse eğitim materyalleri öğrencilerimizin sağlığına zarar verecek hiç bir madde içermeyen ürünlerden titizlikle seçilmiştir. Sınıf aydınlatmalarında öğrencilerimizin gözlerini yormayacak malzemeler kullanılmıştır.

Etkinlik Odalarımız:
Satranç, müzik, orff, ritm, bale, modern dans, halk oyunları, yaratıcı drama, tiyatro, kukla gösterisi, beden eğitimi gibi etkinliklerin yapılabileceği etkinlik odalarımız amaca uygun malzemelerle geniş ve ferah mekanlar olarak dizayn edilmiştir. İlgi köşelerinin bulunduğu etkinlik odası özel olarak projelendirilmiştir.

Uyku Odası:
Gündüz uyuyan küçük yaş öğrencilerimiz için geniş ve ferah uyku odamızda özel olarak imal edilmiş ahşap bazalar içinde ortopedik yaylı yataklar kullanılmıştır. Çalışan annelerimiz dikkate alınarak nevresim, çarşaf ve yastık kılıfları okulumuz tarafından tedarik edilmiş olup kurumumuzca her hafta sonu yıkanıp ütülenmekte yerlerine yenileri serilmektedir. Velilerimiz tarafından sadece öğrenciye özel rahat edebileceği yastık istenmektedir.

Parti Odası:
Okulumuzda, öğrencilerimizin doğum günlerini ve özel günleri kutlayıp eğlenebilecekleri parti odası bulunmaktadır. Okul yönetimince belirlenen kurallar dahilinde öğrencilerimizin doğum günleri okulumzda ücretsiz kutlanabilmektedir. Ayrıca hafta sonları öğrencimiz olmayan tüm çocukların doğum günü organizasyonları ücret karşılığında yapılmaktadır. Alternatifli hafta sonu doğum günü partileri çocuklarımızın ve velilerimizin hizmetine sunulmuştur.

Yemek Salonu:
Mutfak bölümünde bulunan 60 m2 büyüklüğündeki yemek salonumuz doğal havalandırmanın yanısıra 400 m2 alanı havalandırabilecek kapasitedeki havalandırma tertibatı ile donatılmıştır. Yemek salonunda bulunan lavabolar öğrencilerimizin yemek öncesi ve sonrası temizlik ve diş fırçalama alışkanlığı kazanmaları için özel olarak yapılmıştır.

Veli Bekleme Salonu:
Öğrencilerimizin okula geliş ve gidişlerinde onları almaya gelen velilerimizi veli bekleme salonumuzda misafir etmekteyiz. Velilerimiz koltuklarında oturup çay ve kahvelerini yudumlarken çocuklarını kameradan büyük ekran Tv de izleme imkanı da bulmaktadırlar.